ZWART is het nieuwe ZWART

Dit bericht is geplaats op 22 augustus 2012
ZWART is het nieuwe ZWART

Leer is helemaal terug op de catwalk!

1. De mood: chique en rijk!

De mood voor de komende winter is vrouwelijk, chic en rijk. Kleuren als paars, groen, elektrisch blauw en oranje sieren het kleurenpalet maar ook zwart komt weer helemaal terug. Verder spelen goud en zilver een belangrijke rol. Barokke en rococo stijlen doen wederom hun intrede. En accessoires, vooral opulente bijous, zorgen voor een extra luxe feeling.

2. Zwart is het nieuwe zwart

Houd je van zwart? Zwart is weer helemaal terug. Op talloze catwalks zagen we total black looks. Je mag je deze winter zowel 's avonds als overdag van top tot teen in het zwart vertonen.

3. Leer!

Zie jij je jezelf al van top tot teen in zwart of roestbruin leer? Als het aan de modeontwerpers ligt wel! Leer is deze winter weer helemaal in en als je het ons vraagt, zijn de leren jurken, broeken en jasjes die we in de collecties zien helemaal te gek! De leren jurken spannen als een tweede huid om je lijf. En denk bij leren jasjes niet alleen aan stoere biker jacks maar aan design jasjes met supervrouwelijke vormen.

4. De comeback van de broek

Rokken en jurken hebben de afgelopen jaren het modebeeld beheerst en ook dit seizoen spelen ze de hoofdrol. Maar daarnaast maken broeken een sterke comeback. En dan hebben we het bepaald niet over skinny jeans maar over stylish broeken met design vormen, al dan niet met bandplooi. Deze superchique broeken combineer je met een bijhorende blazer of met een rijkelijk bewerkte coltrui (ja, ook die komen weer terug!).

 

 

Terug naar het overzicht

WORLD OF BESSY IS OPEN OP AFSPRAAK, bel gerust!

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje:

Subtotaal € 0,00
Totaal € 0,00