World of Bessy

World of Bessy

Welcome to the World of Bessy

World of Bessy is een Nederlands fashion label in lederen accessoires. 

De huidige collectie bestaat uit een ruime keus aan tassen, portemonnees/clutches, jasjes, rokken, riemen en telefoonhoesjes. Typerend aan het World of Bessy label is de combinatie van een ingetogen design met opvallende accenten in de uitvoering. Alle producten zijn geproduceerd van het beste kwaliteit leer.

World of Bessy is in 2010 opgericht vanuit de behoefte om mode accessoires te ontwerpen en te produceren die tijdloos zijn maar met een opvallend detail; functionele accessoires voor dagelijks gebruik, gemaakt van eerste klas kwaliteitsmateriaal, voor acceptabele prijzen. Maar bovenal producten met een eigentijds design waar je onopvallend mee opvalt!

Begonnen met een lijn clutches van eigen ontwerp is de collectie gestaag uitgebreid naar een breed assortiment aan mode accessoires. En in korte tijd is World of Bessy inmiddels verkrijgbaar in een groeiend aantal winkels in Nederland, België en Duitsland. De verschijning van World of Bessy producten in fotoreportages van diverse modebladen onderstreept tevens het succes van dit jonge, Nederlandse fashion label.

NEON collection neon limited.

Subtiele Neon details verwerkt in prachtige handtassen, phonesleeves en make-up tasjes. Bouwend op de fashiontrends van aankomend jaar is een World of Bessy accessoire dan ook niet meer weg te denken uit de dagelijkse must haves van een eigentijdse vrouw. Met oog voor detail, functioneel en voor dagelijks gebruik.

Collectie part one: 

De collectie “ part One”  omvatte een nieuwe lijn tassen  en bijbehorende portemonnees. Later dit jaar werd uitgebreid met “part TWO” . Geïnspireerd door structuren en bewegingen, kenmerkte zich de collectie van Part One en Two. Grafische prints, verwerkt in uni koeienhuiden en leer.

 

Welkom bij World of Bessy!

New arrivals

ABY Black Suede

ABY Black Suede


closed

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje:

Subtotaal € 0,00
Totaal € 0,00